Fyfan

Ojoj, vilken intressant dag jag har haft idag. (By the way, I'm home). Tåget kom fram 50 min senare, seriöst, SJ SUGER SOM FAN! Jajajajajjajajajjaja, är gaaaaaaaanska trött, men funderar INTE på att gå och lägga mig. hihihihiihiih. Jjajajajajajajaj, byebye

Jodå, vi tänker ALLTID på dig :)

dsc07522 (MMS)

Jodå, vi tänker ALLTID på dig :)


Hej från le fraaance


Är i frankrike, och tänkte säga att jag lever och jag har det bäst! Imorgon är det frankrikes nationaldag, så det är massa fyrverkerier nu. Mysigt! :) Imorgon ska jag någonstans, haha :) Hejdå hare bra!

Nu är jag påväg till arlanda, åker ju till...

Nu är jag påväg till arlanda, åker ju till frankrike idag. Ha det bra !


Grodor = blä


hahaha megabild!

Jaja, idag, för dryg en timme sen, satt jag & kollade på tv. Plötsligt hoppar en groda fram från mattan. Fatta om jag fick panik. Haha, jag blev inte så uppskattad av familjen när jag väcker hela huset, men det var det värt. DEN VAR GRYMT STOR & ÄCKLIG!

Dessa tjejer


jajajajaj minnas bild

Jag saknar er jättemycket (från vänster på denna bild) Alice, Jenny, Minna, Emilia, Ebba & Ada !! Det menar jag verkligen. Det var allt från mig ! ;)

Nu ska vi åka båt. Märkte att min flytväst...

dsc07434 (MMS)

Nu ska vi åka båt. Märkte att min flytväst inte passar in. Gissa vilken som är min.. JAG FÖRVÄNTAR MIG NU ATT ALLA KOMMENTERAR VILKEN FLYTVÄST NI TROR JAG HAR!


Haha kolla bilden ! Jaja, saken. Ska till ...

dsc07411 (MMS)

Haha kolla bilden ! Jaja, saken. Ska till landet idag. VILL VERKLIGEN INTE! Aah jag är sur, sursursursursursursursursursursur SUR! Jag måste verkligen packa, till FRANKRIKE :o har inte packat mycket.. Fyfan, seriöst jag vill inte :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(


Funderar

Funderar på att gå och lägga mig, men jag har inte kommit så långt på den tanken... Imorgon ska jag till landet, & på måndag ska jag till FRAAAAAAAAAANKRIKE ! LÄNGTAR GRYMT MYCKET!

Byn vi bor i, bild från google. LÄNGTAR!

Något jag inte tipsar om.


Sov inte med uppsatt knut. Då blir man en häxa.

HEEEEEJ!

Jag har kollat på matchen, Holland vann! :D Dessutom har jag städat mitt rum, vilken duktig flicka jag är! Igår fick jag en sticka, fast jag pallar inte ta bort den. Det är najs (bajs).

Jag är hos emilia

Jag är just nu hos Emilia, och vi sitter & spelar gitarr. Great stuff. Jaja (favoritord), nu tänker jag vara social med min kamrat!

Jag gjorde det :o

JAG SÅG ECLIPSE, och nu ska få veta en hemlighet..

JAG ♥ EDWARD! <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Något jag ALDRIG trodde om mig, omg, omg, omg, omg.



Eller..?


Today

Idag ska jag & emilia se på bio - eclipse. Haha! sen slaggar jag hos henne.

Hej bloggen föresten, jag har haft det bra i göteborg kom hem igår vid fyra, men hade ingen lust att blogga. HAHA, är ond..!

Bloggen, min lilla blogg

Vad ska man säga, jag ska till göteborg i helgen. OCH MAN SKA INTE TILL LISEBERG :( Jaja, men hur ska NI klara er? Utan mig? Såklart finns ju mina kära MOBILBLOGGAR! Hahaha, I <3 Mobilblogg :D Mohaha!

Jag vill tack min kära vän CAPS LOCK för att kunna göra detta inlägg!

Johan Palm?


HAHA GUD, JAG HAR GARVAT IHJÄL MIG HAHHA

Jaaaaa

Ska till göteborg imorgon, och jag har inte packat. Hmm, bra sofia, BRA!

Jaja, ska packa nu.....eller ska jag?

Alla justin bieber fans....




JUSTIN BIEBER KAN SPELA GITARR! :O Det visste ni inte väl ?
Nej men, kolla på gitarren, han är tydligen vänsterhänt. Eller så hade han ingen högerhänt gitarr så han lärde sig spela med en vänsterhänt. Vad det än är, är det ett väldigt intressant samtalsämne!


RSS 2.0