Facebook chatt!

Jag: Jag kan göra tjock text! Det kan inte du! Hihi
Ada: Kan jag med. EEEEEEGD!
Jag: Fan.

Assåååååååå :(

Min kamera dog igår eftermiddag. Jag råkade tappa den, objektiven hoppade ur led, och det går inte fixa. Jag är så jävla sur, jag vill slå sönder ngt. Men det var verkligen en kamera som inte klarade mycket (och jag är expert på att tappa, göra sönder osv). Vill inte diskutera detta med ma & pa, har bara haft kameran ett halvår, och de förväntade sig nog att den skulle klara sig längre. Assååååååååååå jag är så jävla sur. Jag gråter. Vafan.

In the school.

Nu är jag i skolan, och jag tänker vara cool att säga vilka jag är med just nu: Ada, Ebba, Jenny, Minna, Alice, Jenny, Lovisa och bibilotikarien. Japp så är det! Nästa lekition är NO, jag är fett taggad! Nu ska jag dela med mig med roliga skämt! Adam och Eva: - Adam, älskar du mig? - Javisst, vem annars? Vattnet är mycket viktigt. Om det inte fanns vatten skulle ingen lära sig simma och alla skulle drunkna.

Jag är ju fan bäst

SLÅ DEN FAAN!

time for bloggning!

Jaha, nu är skolan igång igen, och jag har typ börjat gilla schemat :D Hahahahah...hahhahahaha.......hahahahahhaa.........HAHHAHAHAH. Nej men nu sitter jag och gillar läget och har blött hår. DET ÄR FULLMÅNE, nu blir jag varulv.

På hemköp är hygienen på topp!

dsc08020 (MMS)

På hemköp är hygienen på topp!


Helt enkelt bäst.

Vill ni ha en anledning varför jag är bäst? Jo, vi har nyponsoppa hemma, och jag var först att kommentera ett inlägg Dessie skrivit.



EEEEEEEEEEY RESPEKT! Jag väntar på mitt diplom nu..

Jag är kär.

Jag är kär... I världens mest underbaraste person. Jag får gåshud & ler bara tanken på honom. I LOVE YOU!
I LOVE YOU STEWIE! <3333333

Lite random bilder från frankrike

Var tvungen med den sista....hihihih

Deprimerad.

Schemat suger som fan inför åttan. Jag vill typ slå sönder något.

Klockrent

Höhö, klockrent förslag :D

Hej mina trogna bloggläsare.

Hejsan mina trogna bloggläsare, & de som inte är trogna. Jaha, jag skulle kunna börja "Förlåt för jag inte bloggat, men jag blablabla" eller något, men jag är för cool för det. Jag bloggar när jag vill, hur jag vill, var jag vill (Sofia goes kaxig...ohh). Jag är lite deprimerad över att sommarlovet är slut..om en vecka. Haft så sjukt kul, det är posetivt!

118 800

Många bloggare har ju smsat 118800 och typ frågat "Vem är blablabla", och då behövde jag också smsa haha. Men svaret jag fick var inte förväntat. Haha, läs själva..

Vem är sojfia.blogg.se ?

Svar: Sojfias blogg verkar vara intressant för det som känner henne, men nu är det så att vi på 118800 tyvärr inte känner henne. Visst verkar hon ha riktigt trevliga vänner, söta kläder och en skön humor, med det finns ingenting med hennes blogg som gör hennes särdeles unik. Kanske kan hon försöka skriva om saker som väcker mer intresse hos folk. Då kommer chansen för henne att bli en framgångsrik bloggare att öka mycket"

FYFAAAN ! DÖD ÅT 118800!

hihihihihihi


Denna tjej fyller 14 år imorgon...den pruttfisen!

Nu är jag påväg hem från landet (ni ser mi...

dsc07735 (MMS)

Nu är jag påväg hem från landet (ni ser min SUPERSEXIGA flytväst). Jaha, ytterst bra uppdatering har det vart tycker jag... Jag skyller på påskharen, helt random. Pusspuss bananskal


RSS 2.0